Περιουσίας

car-insurance1
Ένα ιδιωτικό συμβόλαιο ασφάλειας σπιτιού, μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, σας εξασφαλίζει σε περιπτώσεις που συμβεί κάποιο απρόσμενο και αναπάντεχο γεγονός.
Προσφέρεται σε ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές κατοικιών ή διαμερισμάτων με ασφάλιση των κτιρίων και του περιεχομένου.
Το ασφαλιστικό μας γραφείο με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των ασφλίσεων μπορεί να σας προτείνει λύσεις οι οποίες θα μπορέσουν να ρίξουν το κόστος της ασφάλισης του σπιτιού σας σημαντικά.
Το συμβόλαιο πυρός καλύπτει απώλεια ή ζημιά στην περιουσία σας περιλαμβανομένων των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού και άλλων οικιακών αντικειμένων εξαιτίας (ενδεικτικά):

Πυρκαγιάς (και από δάσος)
Κεραυνού
Έκρηξης
Με επιπρόσθετο ασφάλιστρο μπορείτε να επεκτείνετε την κάλυψη, ώστε να προνοεί για πρόσθετους κινδύνους όπως:

Έκρηξη
Έκρηξη σωλήνων
Πτώση αεροπλάνου
Πλημμύρα
Πρόσκρουση
Θύελλα/καταιγίδα
Κλοπή (που συνοδεύεται με πραγματική βίαια διάρρηξη)
Σεισμού
Σημείωση
Είναι σημαντικό να ασφαλίσετε την κατοικία σας στην πλήρη αξία της. Με τον πληθωρισμό, το ΦΠΑ και την αύξηση του κόστους κατασκευών μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψετε ότι είχατε υποασφαλίσει την περιουσία σας.
Σύμφωνα με τις ασφαλιστικές αρχές, αν ένα κτίριο ή το περιεχόμενό του κατά τη στιγμή της ζημιάς, αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη αξία από το ασφαλισμένο ποσό, τότε ο ασφαλιζόμενος θεωρείται συνασφαλιστής, δηλαδή θα κληθεί να πληρώσει ένα μέρος της ζημιάς.


Ασφάλεια σπιτιού για δάνειο
Έχετε πάρει δάνειο για την αγορά σπιτιού και η τράπεζα σας υποχρεώνει να το ασφαλίσετε εκεί που θα σας πουν. Σας γνωρίζουμε πως σε καμία περίπτωση δεν είστε υποχρεωμένοι να το ασφαλίσετε όπου θέλουν. Βάσει σύμβασης δανείου έχετε την υποχρέωση να έχετε ασφαλισμένο το σπίτι για τις καλύψεις που αναγράφονται στη σύμβαση, αλλά έχετε την απόλυτη ελευθερία να επιλέξετε ασφαλιστική εταιρεία και ασφαλιστικό σύμβουλο που θα είναι κοντά σας και θα μελετάει όλη την ασφαλιστική αγορά για να σας βρει το καλύτερο σε όρους και κόστος ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Μια τέτοια μεγάλη έρευνα σε όλη την ασφαλιστική αγορά, μας έχει δείξει οτι οι πελάτες μας εξοικονομούν μεγάλα χρηματικά ποσά όταν μεταφέρουν το συμβόλαιο τους απο την τράπεζα.
Τα εξειδικευμένα προγράμματα ενυπόθηκων κατοικιών απευθύνονται σε ιδιοκτήτες δανειοδοτούμενων ακινήτων και επιθυμούν την προστασία της οικοδομής για τις καλύψεις και τα όρια που ζητάει η εκάστοτε τράπεζα.
Ενδεικτικές απαιτούμενες καλύψεις συμβολαίου

Πυρκαγιά - κεραυνός
Πυρκαγιά από δάσος
Πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα
Πτώση αεροσκαφών
Πρόσκρουση οχήματος
Έκρηξη από κάθε αιτία
Έξοδα πυρόσβεσης και ζημιές κατά την πυρόσβεση
Ζημιές εξαιτίας υψηλής θερμοκρασίας
Καπνός
Κάλυψη δόσεων στεγαστικού δανείου ( έως 500€ και έως 6 μήνες)
Σεισμός
Ασφάλιση σε αξία καινούργιου
Στις παραπάνω καλύψεις έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον καλύψεις όπως για παράδειγμα κλοπή περιεχομένου, αν θέλετε να ασφαλίσετε και το περιεχόμενο σας.

car-insurance1
Mε μία σειρά από πρωτοποριακές καλύψεις, η L/E Brokers προστατεύει την επιχείρησης σας από κάθε κίνδυνο. Μπορείτε να προστατεύσετε το κτίριο και το περιεχόμενο του, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό, ενώ παράλληλα, εκτός από τις υλικές ζημιές παρέχουμε και καλύψεις αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.
Αναλυτικά τα προγράμματα ασφάλισης για επιχειρήσεις προσφέρουν καλύψεις από:

ΠΥΡΚΑΓΙΑ: Ζημιές από πυρκαγιά από οποιαδήποτε αιτία.
ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ: Πρόσκρουση οχήματος, πτώση δέντρων, κλαδιών ή στύλων, πτώση αεροσκάφους ή αντικειμένων που θα πέσουν από αυτό.
ΕΚΡΗΞΗ: Ζημιές από έκρηξη.
ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ: Απεργίες, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες και κακόβουλες ενέργειες τρίτων.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, χαλαζόπτωση, χιονόπτωση, παγετός και λοιπά καιρικά φαινόμενα.
ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ: Διαρροή ή/και θραύση σωληνώσεων ύδρευσης, θέρμανσης, ψύξης, αποχέτευσης και αυτόματης εγκατάστασης κατάσβεσης πυρκαγιάς (sprinklers), εργασιών διερεύνησης της ζημιάς και αποκατάστασης.
ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΖΗΜΙΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ & ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Έξοδα πυρόσβεσης και περιορισμού της ζημιάς, άντλησης υδάτων, καθαιρέσεων, κατεδαφίσεων και αποκομιδής ερειπίων. Επιπλέον και δαπάνες έκδοσης οικοδομικών αδειών και αμοιβές μηχανικών.
ΤΖΑΜΙΑ & ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ: Θραύση τζαμιών και σταθερά αναρτημένων καθρεπτών, έξοδα τοποθέτησης.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Βραχυκύκλωμα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κτιρίου & ηλεκτρικών συσκευών επιχείρησης.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Ζημιές ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως ηλεκτρονικών υπολογιστών, ταμειακών μηχανών, ηλεκτρονικών μηχανών ζύγισης, κ.λπ.
ΚΛΟΠΗ ΜΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ Η' ΛΗΣΤΕΙΑ: Κλοπή με διάρρηξη ή/και ληστεία του περιεχομένου (εμπορευμάτων ή/και εξοπλισμού) της επιχείρησης, ζημιές (σε κτίριο ή/και περιεχόμενο) από την προσπάθεια κλοπής ή ληστείας. Επιπλέον καλύπτεται ληστεία ταμείου, διάρρηξη/ληστεία περιεχομένου χρηματοκιβωτίου καθώς και ληστεία κατά τη μεταφορά χρημάτων.
ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΡΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ & ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ: Αστική ευθύνη έναντι τρίτων, για υλικές ζημιές και σωματικές βλάβες από τη λειτουργία του επαγγελματικού χώρου καθώς επίσης από πυρκαγιά, έκρηξη, πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα και διαρροή σωληνώσεων. Αστική ευθύνη έναντι του ιδιοκτήτη του κτιρίου για υλικές ζημιές.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: Ζημιές στα εμπορεύματα κατά τη μεταφορά και παραμονή τους σε χώρο επίσημης έκθεσης, εκτός επιχείρησης.
ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ & ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ: Δαπάνες μεταστέγασης, μεταφοράς, προσωρινής αποθήκευσης και φύλαξης εμπορευμάτων και εξοπλισμού σε άλλο χώρο, εάν η επιχείρηση δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω καλυπτόμενης ζημιάς.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: Θάνατος από ατύχημα, Μόνιμη Ολική Ανικανότητα, Μόνιμη Μερική Ανικανότητα, δαπάνες αποκατάστασης υγείας ασφαλισμένου επιχειρηματία και υπαλλήλων συνεπεία ατυχήματος. Καλύπτονται και οι δαπάνες προσωρινής αντικατάστασης υπαλλήλου συνεπεία ατυχήματος.
ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ: Καλύπτονται οι δόσεις των επαγγελματικών δανείων μέχρι και 6 μήνες μετά την καλυπτόμενη ζημιά.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ή ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΩΝ: Παρέχεται είτε ημερήσιο επίδομα για την κάλυψη των πάγιων εξόδων της επιχείρησης (όπως ενοίκιο, λογαριασμοί ΔΕΗ, σταθερής τηλεφωνίας και ύδρευσης) μετά από καλυπτόμενη ζημιά είτε η απώλεια ενοικίων έως 12 μήνες μετά τη ζημιά.
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΖΗΜΙΩΝ: Παρέχεται, ημερήσιο επίδομα, σε περίπτωση φυσικής καταστροφής από πυρκαγιά, πλημμύρα ή σεισμό στην περιοχή λειτουργίας της επιχείρησης, χωρίς υλική ζημία στην ίδια την επιχείρηση ή/και καταστροφής από πυρκαγιά ή σεισμό της μόνιμης κατοικίας του ιδιοκτήτη ή του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης.
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: Καλύπτονται χρηματικές απώλειες που μπορεί να προξενήσουν με δόλο, οι υπάλληλοι της επιχείρησης.
ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Καλύπτονται έξοδα για νομική υποστήριξη.
ΣΕΙΣΜΟΣ: Ζημιές από σεισμό, κατολίσθηση, καθίζηση και τσουνάμι συνεπεία σεισμού

Αρέσει σε %d bloggers: