Ευρωπαϊκή Πίστη: Bronze βραβείο στα Event Awards για το συνέδριο «Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας»

 

Events awards stickers 2016_BRONZETo Bronze βραβείο απέσπασε το συνέδριο της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη με κεντρικό μήνυμα «Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας» στα Event Awards 2016 και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία «Best Corporate Events / Εταιρικά Συνέδρια».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 38 ετών επιτυχημένης λειτουργίας της εταιρείας και περιλάμβανε καινοτόμα αισθητική με εντυπωσιακές 3D projection mapping προβολές, videos και banners. Το concept και η οργάνωση σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Momentum / McCann Worldgroup.

Η αλματώδης μέχρι σήμερα ανάπτυξη και η περαιτέρω ενίσχυση της εταιρείας αποτέλεσαν την έμπνευση για το concept του συνεδρίου, το οποίο αποτυπώθηκε με βασικό εικαστικό ένα φουτουριστικό δέντρο: κάθε εργαζόμενος, συνεργάτης και μέτοχος εκπροσωπείται από ένα κλαδάκι, το οποίο αναπτύσσεται βασιζόμενο στις αξίες της εταιρείας, κορμό του δέντρου αυτού.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να εμφυσήσει στους 1.900 παρευρισκόμενους το νέο «όνειρο» της εταιρείας, στο οποίο κλήθηκαν να συμβάλουν δυναμικά, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής τους και ενισχύοντας την προσωπική τους ευημερία.

 

Πηγή: Ευρωπαϊκή Πίστη: Bronze βραβείο στα Event Awards για το συνέδριο «Η ανάπτυξη είναι στη φύση μας»



Αρέσει σε %d bloggers: